Real Madrid oprostio se od najskupljeg promašaja dvjema rečenicama

Utorak, 10. listopada 2023. 16:07 Napisao/la  SC
Real Madrid oprostio se od najskupljeg promašaja dvjema rečenicama

Eden Hazard završio je karijeru, nekoć ponajbolji napadač na svijetu shvatio je da više ne može fizički odgovoriti zahtjevima vrhunskog nogometa iako ima samo 32 godine.

Hazard je na vrhuncu moći postao najskuplji igrač u povijesti Real Madrida, 2019. godine Chelsea je zaradio čak 150 mil. eura nakon njegove prodaje.

Vrijeme je brzo pokazalo da je postao najskuplji promašaj Real Madrida svih vremena.

Ne čudi da se Real Madrid od Hazarda oprostio dvjema rečenicama:

- Real Madrid iskazuje zahvalnost i poštovanje za igrača koji je u četiri godine u našem klubu osvojio Ligu prvaka, klupsko Svjetsko prvenstvo, europski Superkup, kao i dva španska Superkupa, dva naslova prvaka i jedan Kup kralja. Real Madrid želi Edenu i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti, stoji u objavi.

U četiri sezone Hazard je odigrao samo 54 utakmica u LaLigi i postigao 4 pogotka, godišnje je zarađivao 15 mil. eura neto, jedino je Gareth Bale zarađivao više.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.