Real Madrid odbio 40 mil. eura koliko je Chelsea nudio za Higuaina

Četvrtak, 02. veljače 2012. 16:03 Napisao/la  I. V.

Real je ponudu odbio zbog odlučnog stava Josea Mourinha da ni jedan igrač ove zime neće biti prodan, niti će Real Madrid kupovati do ljeta

Netom po završetku zimskog prijelaznog roka čelnici Real Madrida priznali su da su odbili čak 40 mil. eura koliko je Chelsea nudio za napadača Gonzala Higuaina. Real je ponudu odbio zbog odlučnog stava Josea Mourinha da ni jedan igrač ove zime neće biti prodan, niti će Real Madrid kupovati do ljeta.

Chelsea traži zamjenu za Didiera Drogbu, koji ulazi u veteranske godine i Fernanda Torresa, koji je dolaskom na Stamford Bridge počeo igrati kao veteran. Higuain se činio dobrom kupovinom budući da argentinski reprezentativac stalno zabija, ali nije u prvom planu Josea Mourinha, koji preferira Karima Benzemu. Međutim, Mourinho očito ništa ne prepušta slučaju u utrci za naslov prvaka, Higuain na klupi dodatni je motiv Benzemi na terenu. I obratno!

Chelsea ne odustaje od Higuaina, na ljeto će uslijediit nova runda pregovora. Tada o sudbini Higuaina vjerojatno neće odlučivati Mourinho, koji prema neslužbenim najavama odlazi iz Madrida.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.