Real Madrid na ljeto namjerava raskinuti ugovor s Garethom Baleom

Srijeda, 18. ožujka 2020. 11:09 Napisao/la  SC
Gareth Bale
Gareth Bale

Real Madrid pokušava pronaći način na koji bi se riješio Garetha Balea.

Prema neslužbenim informacijama, Zinedine Zidane ne želi Velšanina u rosteru za iduću sezonu, Baleovo ponašanje na terenu i van njega posebno je počelo iritirati navijače.

Bale je zadnji pogodak postigao u rujnu prošle godine, nekada najskuplji igrač na svijetu igra rijetko, a kada igra na terenu izgleda kao da igra po kazni.

Iako je pandemije koronavirusa poremetila planove, Real Madrid namjerava na ljeto raskinuti ugovor pod svaku cijenu, pa makar Bale otišao bez odštete.

Baleova plaća godišnje iznosi oko 17 mil. eura, što je iznos koji nitko nije htio plaćati tijekom propalih pokušaja transfera. Zimus su na kraju odustali čak i Kinezi.

Budući da Bale ne krije da mu je život u Španjolskoj lagodan, ugovor mu istječe u lipnju 2022. godine i sam sigurno neće otići.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.