Real Madrid eliminirao Malagu, u četvrfinalnu igra protiv Barcelone

Srijeda, 11. siječnja 2012. 00:05 Napisao/la  I. V.

Barcelona u četvrtak mora odraditi uzvrat protiv Osasune, visoka pobjeda (4:0) u prvoj utakmici jamči spektakl u četvrtfinalu Kupa Kralja protiv Real Madrida

Nakon pobjede (3:2) u prvoj utakmici, nogometaši Real Madrida pobijedili su (1:0) Malagu i u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa Kralja i osigurali nastup u četvrtfinalu protiv Barcelone. Prije toga Barcelona u četvrtak mora odraditi uzvrat protiv Osasune, visoka pobjeda (4:0) u prvoj utakmici jamči spektakl u četvrtfinalu protiv Real Madrida.
Madrižani su minimalno pobijedili pogotkom Benzeme u 71. minuti, ali veće zasluge za pogodak pripadaju vrataru Caballeru kojemu je nejako upućena lopta izmigoljila kroz noge. Real Madrid nije odigrao utakmicu na uobičajeno visokom nivou, još uvijek se osjećaju posljedice novogodišnjih blagdana. Jedinu pravu prigodu propustio je Ronaldo (62), koji udarcem glavom iz blizine nije svladao Caballera.
Malaga je igrala onoliko koliko su gosti dozvolili, što znači da domaćini nisu imali previše prostora za manevar.  Nekoliko ozbiljnijih pokušaja više spadaju u kategoriju prijetnji nego pravih šansi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.