QUIQUE SETIEN Messi i Barcelona uvijek će ostati zajedno, ta veza nadilazi novac

Petak, 01. svibnja 2020. 15:05 Napisao/la  SC
Quique Setien
Quique Setien

Trener Barcelone Quique Setien potvrdio je da želi dovesti napadača Intera Lautara Martineza.

- On je sjajan igrač, a Barcelona je uvijek zainteresirana za sjajne igrače. Ali u ovim vremenima bez nogometa svaki dan u medijima izlazi drugo ime, pričalo se i o Neymaru, siguran sam da ćete me pitati o Fabianu Ruizu, rekao je Setien za La Gazzettu dello Sport.

Postoji argentinska veza između Martineza i Messija:

- Morat ćete Messija pitati o tome. Šalu na stranu, svi dobri igrači mogu privući interes Barcelone, to je jasno. Također je istina da je veliki poticaj za mnoge igrače ako mogu igrati s Messijem, govori Setien.

Messi je navodno toliko nezadovoljan da namjerava otići:

- To se neće dogoditi. Messi i Barcelona uvijek će ostati zajedno. Leo je u Barci 20 godina i nitko ne može reći da postoji situacija koja sluti rastanak. Normalno je da postoje sukobi, ali oni se sami rješavaju. Posebna je veza između Messija i Barcelone, ona nadilazi novac i interese, naglašava Setien.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.