Quique Setien govori kao Simon Rožman, Antoine Griezmann ponižen

Srijeda, 01. srpnja 2020. 11:47 Napisao/la  SC
Quique Setien
Quique Setien

Barcelona gubi korak s Real Madridom, momčad Quiqea Setiena ne igra dobro.

Ne može se reći da je neodlučeni rezultat (2:2) u utakmici protiv Atletica kiks, ali igra Barcelone ne jamči uspješnu završnicu sezone.

- Nisam potpuno zadovoljan, jer nismo pobijedili. Ipak, sretan sam jer je većina igrača odigrala odličan meč protiv velikog rivala. Bili smo izuzetno dobri, ali falila nam je završnica, govori Setien slično kao trener Rijeke Simon Rožman.

Setien sve više gubi povjerenje igrača i javnosti, od utakmice protiv Atletica definitivno je izgubio povjerenje Antoinea Griezmanna.

Trener Barcelone uveo je bivšega igrača Atletica u 90. minuti utakmice:

- Zašto je ušao na samom kraju? Igrači na terenu su radili dobar posao. Neću mu se ispričati, ali ću popričati s njim, rekao je Setien novinarima nakon utakmice.

Griezmann slabo igra, ali kultni klub poput Barcelone ne bi smio tolerirati ovakvo ponižavanje igrača od 120 mil. eura, koji je u dresu Atletica slovio ponajboljim napadačem na svijetu.

Ponižavanje igrača ni jednom treneru nije donijelo sreću, pa neće ni Setienu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.