Papu Gomez: Rastanak s Atalantom bio je kompliciran i bolan

Utorak, 06. travnja 2021. 16:24 Napisao/la  SC
Papu Gomez
Papu Gomez

Papu Gomez, napadač Seville, otkrio je da je rastanak s Atalantom bio kompliciran i bolan.

Nekadašnji kapetan Atalante govorio je o iznenađujućem odlasku iz Bergama nakon što se posvađao s trenerom Gian Pierom Gasperinijem.

- Još uvijek pokuušavam shvatiti kako se sve ovo dogodilo. Znam da nisam krivac, ali tako dalje nismo mogli. Morao sam donijeti odluku i znam da sam ispravno odlučio, ali rastanak je bio kompliciran i bolan, rekao je Papu Gomez.

- Ako razmišljam o Bergamu osjećam se tužno. I danas mi je teško gledati Atalantu. Boli me kad vidim svoje bivše sugirače. Sretan sam jer im ide dobro, nadam se da će se emocije slegnuti idućih mjeseci, dodao je Gomez.

Papu Gomez imao je nekoliko ponuda iz MLS-a i iz Saudijske Arabije, ali se na kraju odlučio za Sevillu.

- Bile su to ponude s puno novaca, ali Sevilla mi je bila prioritet. Ponosan sam što sam sada u Sevilli, u nekim zemljama činilo bi mi se da nestajem, zaključio je Papu Gomez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.