Odvjetnici Lea Messija najavljuju tužbe, netko namjerno tjera najboljega igrača

Nedjelja, 31. siječnja 2021. 16:04 Napisao/la  SC

Ugovor nije objavljen slučajno neposredno uoči izbora novog predsjednika Barcelone, onaj tko je novinarima otkrio poslovnu tajnu sigurno je znao kakve će posljedice izazvati

Odvjetnici Lea Messija najavljuju tužbe, netko namjerno tjera najboljega igrača

El Mundo je izazvao novi potres u Barceloni!

Španjolski list objavio je iznose iz tekućega ugovora Lea Messija, najbolji igrač na svijetu prema istom do kraja ove sezone treba zaraditi čak 555.237.619 eura.

Ugovor nije objavljen slučajno neposredno uoči izbora novog predsjednika Barcelone, netko je iz kluba novinarima El Munda namjerno otkrio strogo čuvanu poslovnu tajnu.

Klub se oglasio sljedećim službenim priopćenjem:

S obzirom na informacije objavljene danas u novinama El Mundo, u vezi s profesionalnim ugovorom potpisanim između Barcelone i igrača Lionela Messija, klub žali zbog svoje objave s obzirom na to da je riječ o privatnom dokumentu kojim se upravlja načelom povjerljivosti stranaka. Barcelona kategorički negira bilo kakvu odgovornost za objavljivanje ovog dokumenta i poduzet će odgovarajuće pravne mjere protiv lista El Mundo za bilo kakvu štetu koja može nastati kao rezultat ove publikacije. Barcelona izražava apsolutnu potporu Lionelu Messiju, posebno u pokušaju diskreditacije njegove slike i narušavanja njegovog odnosa s entitetom u kojem je radio kako bi postao najbolji igrač na svijetu i u povijesti nogometa, stoji u priopćenju.

Javili su se i Messijevi odvjetnici, koji namjeravaju podnijeti tužbe zbog curenja povjerljivih informacija, ugovor je trebao biti zaštićen klauzulama o povjerljivosti.

Spekulira se da je najmanje pet osoba znalo za povjerljive detalje ugovora, među njima su Josep Maria Bartomeu i Oscar Grau, koji su 2017. godine potpisali ugovor s Mesijem, i trenutni privremeni direktor Carles Tusquets.

Najgore za Barcelonu je da će Messi nakon ovakve blamaže teško potpisati novi ugovor!

Kao što je poznato, Messi ljetos nije uspio raskinuti ugovor, pa je morao ostati u klubu do isteka ugovora u lipnju ove godine.

U međuvremenu se počeo predomišljati, posebice u jeku kampanje za novog predsjednika u kojoj je favorit postao Joan Laporta s kojim je Messi u jako dobrim odnosima.

Nakon ovako niskog udarca, teško da će ga itko nagovoriti da kraj karijere dočeka u dresu Barcelone.

Onaj tko je novinarima otkrio poslovnu tajnu sigurno je znao kakve će posljedice izazvati  objava Messijeva ugovora..

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.