Leo Messi: Suarezov odlazak bila je ludost, pričekat ću kraj sezone

Ponedjeljak, 28. prosinca 2020. 09:30 Napisao/la  SC

Ništa mi neće biti jasno u glavi do kraja sezone, pričekat ću dok sezona ne završi. Fokusiram se na osvajanje naslova, kaže kapetan Barcelone

Leo Messi
Leo Messi

Lionel Messi u razgovoru za španjolsku televiziju La Sexta još jednom je objasnio u kakvom se mentalnom stanju nalazi nakon što je prošlog ljeta inzistirao na odlasku:

- Klub prolazi kroz teško vrijeme, sve što okružuje klub postaje teško. Klub je u jako lošoj situaciji, jako je loš i teško se vratiti tamo gdje smo bili. Puno sam puta rekao predsjedniku da želim otići. Mislio sam da sam završio svoj ciklus, trebao sam promjenu. Zbog vlastite glave morao sam se izvući iz svega ovoga. Znao sam da je ovo godina tranzicije s mladim igračima. Želio sam se boriti za Ligu prvaka i za LaLigu. Htio sam otići i želio sam to učiniti na pravi način. Predsjednik je počeo filtrirati stvari kako bih izgledao kao loš momak iz filma. Bilo je teško napustiti klub svog života, mislim da ne postoji bolji grad od ovog i moja se obitelj nije željela preseliti, kazao je Messi.

Odlazak Luisa Suareza dodatno je naglasio Messijeve frustracije:

- Razmišljao sam otići prije Luisa Suareza, a njegov odlazak bila je ludost. Otišao je besplatno u momčad koja se bori za iste stvari kao i mi, naglašava Messi.

Još uvijek nije definitivno odlučio hoće li otići na kraju sezone:

- Ništa mi neće biti jasno u glavi do kraja sezone, pričekat ću dok sezona ne završi. Fokusiram se na osvajanje naslova, a ne na druge stvari, naglasio je Messi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.