Nevjerojatna pogreška vratara Real Sociedada

Srijeda, 11. siječnja 2012. 10:35 Napisao  Marko Babić

Enaut Zubikarai, vratar Real Sociedada, krenuo je vratiti loptu u igru. Uvjeren da nema nikoga oko njega bacio je loptu na pod i htio ju je ispucati. Nogometaš Mallorce Gonzalo Castro prišuljao mu se s leđa uzeo loptu i mirno ju plasirao u mrežu za 4:1

Nogometaši Real Sociedada izgubili su u utorak navečer od Mallorce 1:6 u utakmici španjolskog Kupa, no uz katastrofalan rezultat i ispadanje iz Kupa, susret je obilježila jedna neobična scena koja se ne vida prečesto na nogometnim stadionima.

Prvi vodstvu Mallorce 3:1 u 40. minuti jedan napad Mallorce završio je u gol autu. Enaut Zubikarai, vratar Real Sociedada, krenuo je vratiti loptu u igru. Uvjeren da nema nikoga oko njega bacio je loptu na pod i htio ju je ispucati. Nogometaš Mallorce Gonzalo Castro prišuljao mu se s leđa uzeo loptu i mirno ju plasirao u mrežu za 4:1. Enaut Zubikarai izveo je, kako bi Englezi rekli, Shayja Givena. Naime, irski vratar je na sličan način primio gol dok je još branio u Newcastleu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.