Kao i obično u kriznim razdobljima, Leo Messi sakrio se negdje od javnosti i kalkulira

Srijeda, 19. kolovoza 2020. 11:03 Napisao  I. V.

Besmisleno je pokušavati napraviti lidera od čovjeka koji prije utakmice 20 puta mora na WC, kazao je Maradona istinu o Messijevu karakteru

Leo Messi
Leo Messi

Quique Setien je dobio otkaz, Eric Abidal sporazumno je raskinuo ugovor, Ronald Koeman novi je trener Barcelone.

Većina igrača nalaze se na transfer-listi, Barcelona je počela rekonstrukciju očigledno mentalno potrošene momčadi.

Sve se događa u medijskoj sjeni spekulacija da Leo Messi intezivno razmišlja prvi put u karijeri odjenuti dres novog kluba.

Nije prvi put Messi nezadovoljan stanjem u klubu, ali je prvi put njegovo nezadovoljstvo postalo toliko frustrirajuće da jedna trećina navijača Barcelone smatra da mora otići.

Prvi put u karijeri Messi više ne uživa bezrezerveno povjerenje navijača Barcelone, koji su prepoznali da ponašanje najboljega igrača na svijetu postaje destruktivno za klub.

Slično se Messi ponašao u dresu argentinske reprezentacije, tako se ne ponašaju karizmatični lideri, Messi se zbog toga nikada neće moći uspoređivati sa slavnim Diegom Maradonom.

- Prestanimo od Messija praviti boga. On to svojim igrama traži na terenu, ali on će prije odabrati igrati Playstation nego pričati sa suigračima. Teško mi je o tome govoriti, no besmisleno je pokušavati napraviti lidera od čovjeka koji prije utakmice 20 puta mora na WC, kazao je Maradona istinu o Messijevu karakteru.

Messi šuti!

Kao i obično u kriznim razdobljima, sakrio se negdje od javnosti i kalkulira.

Ugovorom je vezan do 2021. godine, nije tajna da bi rado otišao u PSG gdje bi igrao s Neymarom i Mbappeom, u Manchester Cityiju radi Pep Guardiola...

S 33 godine nema puno vremena za gubljenje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.