MBAPPE I MODRIĆ Piar služba stvara povoljnu medijsku klimu za transfer u Real Madrid

Četvrtak, 15. listopada 2020. 17:47 Napisao/la  Igor Vranić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ima velike planove s Mbappeom, spekulira se s odštetnim iznosom od oko 300 mil. eura

Piar služba  stvara povoljnu medijsku klimu za transfer u Real Madrid

Kylian Mbappe nastavio je medijsku kampanju približavanja Real Madridu!

Nakon utakmice između Francuske i Portugala na društvenim mrežama objavio je zajedničku fotografiju s Cristianom Ronaldom staru osam godina, nakon utakmice protiv Hrvatske u Zagrebu objavio je fotografiju s Lukom Modrićem s potpisom: Puno poštovanje, Luka Modrić!

Modrić je uzvratio istom mjerom (Same to yout crack!).

Mbappe je neslužbeno najavio odlazak iz PSG-a na kraju ove sezone, kada ulazi u zadnju godinu ugovora.

Ne bude li htio potpisati novi ugovor, PSG će ga morati prodati.

Mbappe nikada nije krio da je Real Madrid njegov klub snova, kao 13-godišnji dječak boravio je kratko u kampu Real Madirda i upoznao Cristiana Ronalda s kojim se fotografirao.

S Ronaldom sigurno neće igrati u Real Madridu, pitanje je hoće li igrati zajedno s Modrićem, ali unatoč tome piar služba mladoga Francuza besprijekorno odrađuje svoj posao stvarajući povoljnu medijsku klimu za transfer.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ima velike planove s Mbappeom.

Najuspješniji predsjednik Real Madrida svih vremena namjerava početi slagati treću generaciju Galakticosa oko Mbappea i Erlinga Halanda, ove sezone počeo je štedjeti novac da bi iduće sezone mogao dovesti najskupljeg nogometaša na svijetu.

Perez spekulira s iznosom od oko 300 mil. eura, koliko bi mogao iznositi Mbappeov transfer što bi bio novi rekord.

Najskuplji igrač na svijetu je Neymar, koji je Barceloni formalno sam platio fiksnu odštetu od 222 mil. eura prije nego što je kao slobodan igrač otišao u PSG.

Neymar je prije toga potpisao ugovor s katarskom vladom, koja je Brazilcu platila upravo 222 mil. eura da bi mogao promovirati SP 2022. u Kataru.

PSG je time izbjegao kaznu zbog kršenja Financijskog Fair Playa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.