Messi: Odrekao bi se Zlatne lopte za naslov prvaka s Argentinom na SP-u

Subota, 14. siječnja 2012. 11:33 Napisao  Marko Babić

Dakle, voljan sam se odreći Zlatne lopte u 2012. i 2013. ako to znači da ću s Argentinom postati svjetski prvak - ustvrdio je Messi dodavši da će ove godine biti teže osvojiti Zlatnu loptu zbog Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini

Lionel Messi, član Barcelone i najbolji svjetski nogometaš, u razgovor za France Football izjavio je da bi se odrekao da iduće dvije godine osvoji Zlatnu loptu za najboljeg igrača u zamjenu za naslov prvaka svijeta s Argentinom.

- Bilo bi super recimo osvojiti Zlatnu loptu 2014. jer bi to značilo da je Argentina postala svjetski prvak na SP-u u Brazilu. Dakle, voljan sam se odreći Zlatne lopte u 2012. i 2013. ako to znači da ću s Argentinom postati svjetski prvak - ustvrdio je Messi dodavši da će ove godine biti teže osvojiti Zlatnu loptu zbog Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

- EURO je jako i veliko natjecanje i imam osjećaj da bi ove godine Zlatna lopta mogla otići nekome od europskih igrača. Tu je Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney... - ustvrdio je Messi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.