Max Allegri najbliži klupi Real Madrida, Antonio Conte nije pouzdani partner

Četvrtak, 27. svibnja 2021. 09:46 Napisao/la  SC

Predsjednik Florentino Perez pripremao se za Zidaneov odlazak, Allegri je bio njegov izbor nakon što je Zidane prvi put otišao iz Madrida

Conte i Allegri
Conte i Allegri

Massimiliano Allegri najbliži je klupi Real Madrida!

Zinedine Zidane očekivano je otišao na kraju sezone, odlazak francuskog stručnjaka bilo je samo pitanje vremena nakon što je zadnjih mjeseci praktično na svakoj presici morao odgovarati na pitanje kada će otići.

Predsjednik Florentino Perez pripremao se za Zidaneov odlazak, Allegri je bio njegov izbor nakon što je Zidane prvi put otišao iz Madrida.

Tada je Allegri odbio ponudu, ostao je lojalan Juventusu gdje je nedugo nakon toga dobio otkaz iako je peti put uzastopno osvojio Scudetto.

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli bio je nezadovoljan rezultatima u Ligi prvaka, doveo je Cristana Ronalda u namjeri da postane europski prvak.

Allegri je otišao, Ronaldo je ostao, a Juventus  igra sve slabije.

Antonio Conte ostvario je predviđanja i otišao iz Intera, talijanski stručnjak postao je slobodan na tržištu nakon što je osvojio Scudetto.

Talijanski mediji odmah su ga počeli povezivati s Real Madridom, ali njegove su šanse male.

Perez traži stručnjaka drugačijeg karaktera, Allegri je pouzdaniji partner od Contea, posebice u kontektstu smjene generacije.

Novog trenera Real Madrida očekuje slaganje nove momčadi što je zahtjevan posao u kojemu je važno imati strpljenja kojega Conte nema.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.