Luka Modrić: Pregovaram s Real Madridom i sretan sam kako se stvari razvijaju

Srijeda, 13. siječnja 2021. 23:13 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luki Modriću ugovor s Real Madridom ističe u lipnju ove godine, ali je hrvatski internacionalac na konferenciji za novinare dao naznačiti da su pregovori o obnavljanju ugovora na dobrom putu.

- Pregovaram s klubom i preogovori idu u dobrom smjeru, potvrdio je Luka Modrić, jedan od najboljih igrača u Zidaneovoj momčadi u prvom dijelu sezone, na konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice polufinala Superkupa protiv Athletica.

- Sretan sam kako se stvari razvijaju, više od toga ne mogu reći, dodao je Modrić.

Luka Modrić u prvi plan izbio je u studenom, nakon serije loših igara Zidaneove momčadi.

- Ne vidim zašto ne bismo izdržali, normalno je da se igrači rotiraju, to je on uvijek činio. Ne vidim u tome nikakav problem, ima puno igrača, svako će dobiti svoju priliku, dodao je Modrić.

Novinare je zanimalo i koja je Modrićeva tajna uspjeha da i u 35. godini igra nogomet na ovakvoj razini.

- Nema tajne. Puno radim i nakon treninga, volim se natjecati i dokazati da godine nisu važne. Ne radim ništa posebno, samo pokušavam dokazati da nitko ne smije gledati godine, nego ono što igrač pruža na terenu. Ja mislim da na ovoj razini mogu igrati još nekoliko godina, zaključio je Modrić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.