Utakmice protiv Turske i Walesa pokazale zašto Luka Modrić ne igra u Real Madridu

Ponedjeljak, 16. listopada 2023. 00:07 Napisao/la  SC

Modrić postao svjestan situacije iako se osjeća prevarenim, mislio je da će ugovor produljiti zato jer ga Real Madrid treba

Utakmice protiv Turske i Walesa pokazale zašto Luka Modrić ne igra u Real Madridu

Utakmice protiv Turske i Walesa pokazale su ono što Carlo Ancelotti zna otpočetka sezone, Luka Modrić ne igra više ni približno na razini jednog od najboljih veznjaka na svijetu.

Velikan hrvatskog nogometa i igrač koji je obilježio zadnje desetljeće u svjetskom nogometu polako privodi karijeru kraju u 38. godini.

Za reprezentaciju će izvjesno moći igrati na potrebnoj razini na EP 2024 pod uvjetom se Hrvatska plasira u završnicu, u Real Madridu za njega ima sve manje mjesta.

Španjolski mediji ističu da je Modrić postao svjestan situacije iako se osjeća prevarenim, mislio je da će ugovor produljiti zato jer ga Real Madrid treba, a ne zbog starih zasluga.

Vjerojatno ni Ancelotti nije krajem prošle sezone očekivao da će Modrić tako naglo izgubiti potreban tonus, pa je zato inzistirao na potpisu novog ugovora.

Prema istom izvoru, Modrić je počeo razgovore o raskidu ugovora u siječnju, hrvatski veznjak nije sretan što više nije u prvom planu, vrijeme sigurno ne radi za njega.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.