LaLiga: Luka Modrić morao izaći zbog ozljede, za Cadiz igrao otpisani igrač Rijeke

Nedjelja, 26. studenog 2023. 20:33 Napisao/la  SC

Alex u siječnju 2015. godine u Rijeku došao iz Espanyola, brat puno poznatijega igrača Real Madrida otišao na kraju sezone

LaLiga: Luka Modrić morao izaći zbog ozljede, za Cadiz igrao otpisani igrač Rijeke

Real Madrid pobijedio (3:0) je u Cadizu nadmoćnom igrom tijekom utakmice u kojoj su način igre određivali veterani Luka Modrić i Toni Kroos.

Modrić je odigrao vrlo zapaženo, u 63. minuti s 18 metara loptu je poslao u vratnicu, u 64. minuti započeo je akciju koju je znalački kraju pogotkom priveo Rodrygo, daleko najbolji igrač na terenu postigao je dva pogotka i asistirao za pogodak Judeu Bellinghamu.

Nažalost, Modrić je u 69. minuti morao izaći s terena zbog ozljede, čini se da nije ništa ozbiljnije, očito da je riječ o zamoru materijala nakon što je odigrao dvije utakmice za reprezentaciju.

Izašao je bez uočljivih problema ispraćen pljeskom dupke ispunjenog stadiona Nuevo Mirandilla, izvješeni transparent pokazuje da je postao omiljeni lik među mladim navijačima Cadiza, ostao je sjediti na klupi nakon što mu je u pomoć priskočio medicinski tim.

Za Cadiz je igrao Alex Fernandez (fotografija na naslovnici), brat puno poznatijega Nacha Fernandeza u dresu Real Madrida s druge strane igrališta.

Alex je bivši igrač Rijeke u koju je u siječnju 2015. godine došao iz Espanyola.

Druga su to vremena bila, Alex je otišao na kraju sezone nakon što se nije uspio nametnuti Matjažu Keku.

Nakon toga igrao je za drugoligaše u Engleskoj (Reading) i Španjolskoj (Elche), u Cadiz je došao na početku ove sezone, u utakmici protiv Real Madrida deveti put je igrao ove sezone.

Ivan Rakitć odigrao je cijelu utakmicu u novom porazu Seville

Osim što je ostala bez bodova, Sevilla je ostala bez dvojice najiskusnijih igrača.

Sergio Ramos (37) i Jesus Navas (38) isključeni u 88. minuti: prvi zbog oštrog starta, drugi zbog nesportskog ponašanja nakon oštrog starta.

Ante Budimir igrao je do 67. minute u porazu Osasune, Jose Luiz Morales ostvario je hat-trick za Villarreal.

Utakmica 14. kola: Villarreal - Osasuna 3:1 (J. Morales 57, 71, 80/Catena 78), Real Sociedad - Sevilla 2:1 (Dmitrović 3-ag, Sadiq 22/En Nesyri 60), Cadiz - Real Madrid 0:3 (Rodrygo 14, 64, Bellngham 74)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.