Luka Modrić fizički izgleda sve bolje uoči zadnjih kvalifikacijskih utakmica

Ponedjeljak, 06. studenog 2023. 09:05 Napisao/la  SC

Vinicius Junior nije realizirao zicer nakon Modrićeve asistencije koju možete vidjeti u tekstu

Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić nakon dužega razdoblja bio je u početnoj postavi Real Madrida u jednoj utakmici LaLige, Rayo Vallecano osvojio je na Santiago Bernabeu bod u utakmici bez golova.

Modrić je igrao do 69. minute:

- Modrić je odigrao vrlo kompletnu utakmicu! Slažem se, nitko nije zaslužio da ga zamijenim, jer smo igrali dobro. Razmišljao sam o tome kako da momčadi dam još energije, priznao je Ancelotti da nije trebao mijenjati Modrića.

Odigrao je Modrić dobru utakmicu, energetski je bio na visokoj razini, u 38. godini pokazao je da još uvijek ima dovoljno moći igrati na najvišoj razini.

Kako sezona odmiče Modrić fizički izgleda sve bolje što je dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića uoči zadnjih kvalifikacijskih utakmica za EP 2024.

A što se tiče znanja, Vinicius Junior nije realizirao zicer nakon Modrićeve asistencije koju možete vidjeti    OVDJE

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.