LUIS SUAREZ Nitko mi u Barceloni nije rekao da se žele odreći mojih usluga

Subota, 22. kolovoza 2020. 17:04 Napisao/la  SC
Luis Suarez
Luis Suarez

Luis Suarez treći je najbolji strijelac u povijesti Barcelone, urugvajski napadač nije ostao pošteđen kritika nakon debakla protiv Bayerna (2:8).

Odmah nakon utakmice u medijima je osvanula transfer lista na kojoj se našao i Luis Suarez:

- Nitko mi u klubu nije rekao da se žele odreći mojih usluga. Ne volim usporedbe, svako je mjesto drugačije, ali sjećam se da se u Madridu, kada je Real Madrid ispao od Ajaxa, govorilo da je Kroos gotov, da treba prodati Modrića, rekli su da je Sergio Ramos katastrofa... Sljedeće godine opet su svi bili fenomenalni, ispali su legendarni tim. Bili su odlična ekipa i ranije, ali nakon poraza se puca na sve i svakoga. Tako je stalno, ono što je danas bijelo sutra je crno i obratno. Želio bih ostati u Barceloni dok god računaju na mene, kazao je Suarez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.