LEO MESSI Prihvaćam odgovornost za pogreške, to je samo pokušaj da budemo bolji

Srijeda, 30. rujna 2020. 12:26 Napisao/la  SC
Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi smanjio je tenzije nakon zadnjih kritika, najbolji igrač na svijetu otvoreno je kazao da čelnici Barcelone ne znaju što rade nakon što su otpisali Luisa Suareza:

- Rekao sam samo ono što sam osjećao u nekim trenucima koji su za mene bili teški. Razumijem da će neki ljudi pomisliti da bih trebao šutjeti ili pustiti stvari da idu, kao što sam to učinio s mnogim drugim stvarima, ali mnogo me je stvari povrijedilo u posljednjih nekoliko tjedana i ovo je bio moj način da to izrazim. Prihvaćam odgovornost za svoje pogreške, to je samo pokušaj da budemo bolji. Sad bismo se trebali usredotočiti na to da radimo najbolje moguće. Oni koji me poznaju znaju da nisam sposoban igrati da ne bih pobijedio, Dat ću sve od sebe na terenu, kazao je Messi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.