Leo Messi postao generator negativne energije u Barceloni

Nedjelja, 22. studenog 2020. 09:45 Napisao  I. V.

Najbolji igrač današnjice očito sve teže podnosi pritisak, spekulacije oko njegova odlaska postale su važnije od njegove igre

Leo Messi
Leo Messi

Barcelona je u osam utakmica osvojila samo 11 bodova, što je najgori učinak od sezone 2003/04.

- Imali smo dvije čiste šanse za izjednačenje. Slažem se da to nije puno, ali uvijek je teško kreirati šanse protiv ovakve momčadi. Dobro se brane. Gol su zabili nakon naše greške. Imali smo loptu, bilo je 0:0, izgubimo je i daju nam gol... To se nije smjelo dogoditi. Kao svaki trener ja sam odgovoran. Moramo popraviti rezultate. Radimo, pokušavam na teren poslati najbolju moguću ekipu svaku utakmicu, što više mogu?, kazao je trener Ronald Koeman nakon poraza (0:1) od Atletica.

Loši rezultati nisu toliko posljedica loše momčadi nego lošega ozračja, koje neizravno potencira Leo Messi.

Najbolji igrač današnjice očito sve teže podnosi pritisak, spekulacije oko njegova odlaska postale su važnije od njegove igre, Messi je postao generator negativne energije u Barceloni.

Što prije ode, prije će početi post-Messijeva era koju u Barceloni nepotrebno odlažu.

Ovako će se agonija samo nastaviti dok Messi ne ode.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.