Leo Messi ni s kim ne pregovara dok čeka novog predsjednika

Subota, 27. veljače 2021. 10:38 Napisao/la  SC
Laporta i Messi
Laporta i Messi

Uoči izbora novog predsjednika Barcelone zakazanog za 7. ožujka, Marca spekulira da je Leo Messi odlučio pričekati ponudu novog predsjednika prije nego što odluči gdje će nastaviti karijeru.

Nije baš tako izvjesno da će Messi otići kao što se stalna naglašava zadnjih mjeseci, posebice ako predsjednik postane Joan Laporta.

U Laportinu mandata Messi je igrao najbolji nogomet u životu, Barcelona je tada igrala najbolji nogomet na svijetu pod vodstvom Pepa Guardiole.

Messi je zaradio fantastičnih pola milijarde eura u zadnje četiri godine, ali novac neće biti presudan u pregovorima o novom ugovoru.

Marca tvrdi da Messija više zanimaju promišljanja budućnosti kluba, najbolji igrač na svijetu naviknuo je igrati u momčadi s najboljim igračima na svijetu.

Zadnje dvije sezone Messi je frustiran kvalitetom suigrača, Barcelona prema kvaliteti ne spada u sami europski vrh.

Ako novi predsjednik uvjeri Messija da će Barcelona dovesti istinska pojačanja, Marca tvrdi da Messi ostaje na Camp Nou.

Prilog takvoj tezi je činjenica da je njegov otac Jorge u Argentini, ni s kim nije razgovarao iako Messijev ugovor istječe na kraju sezone što znači da je već u siječnju mogao potpisati za novi klub.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.