LEO MESSI Griezmann će se prilagoditi igri Barcelone, jer je inteligentan igrač

Četvrtak, 10. listopada 2019. 14:38 Napisao/la  SC
LEO MESSI Griezmann  će se prilagoditi igri Barcelone, jer je inteligentan igrač

 

Antoine Griezmann još uvijek se nije prilagodio načinu igre Barcelone otkada je počeo igrati zajedno s Luisom Suarezom i Leom Messijem.

- Nije lako igrati u Barceloni, teško se prilagoditi igračima koji nisu odrasli na filozofiji Barcelone ili koji ne pooznaju filozofiju Barcelone. Griezmann se naviknuo igrati drugačije, ali ne sumnjam da će se prilagoditi, jer je inteligentan, kaže Leo Messi koji se ljetos zalagao za povratak Neymara.

- Želio sam da se vrati upravo zbog toga razloga. Neymar je jedan od najboljih igrača na svijetu, s njim bismo imali više šansi osvajati trofeje. Ubrzo nakon odlaska Neymar je shvatio da nije donio dobru odluku. Mislim da će iduće sezone otići iz PSG, jer stvarno želi otići. Ako se ne vrati u Barcelonu, otići će u Real Madrid. Mislim da će Florentino (Perez, op. a.) učiniti sve da ga dovede, smatra Messi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.