LaLiga: Barcelona u 94. minuti srušila Real Sociedad, Ante Budimir dvostruki strijelac

Subota, 04. studenog 2023. 16:01 Napisao/la  SC
Ante Budimir
Ante Budimir

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi u Vigu, Sevilla je od 65. minute igrala s igračem više nakon što je isključen Tapia.

Girona, vodeća momčad španjolskog prvenstva, svladala je na gostovanju Osasunu i dohvatila desetu pobjedu ove sezone.

Dvostruki strijelac za domaću momčad bio je hrvatski reprezentativac Ante Budimir, u 25. minuti pogodio je za poravnanje, u 55. minuti i za vodstvo svoje momčadi (2:1), no to nije bilo dovoljno.

Ronald Arauyo donio je Barceloni pobjedu u San Sebastianu, branič katalonske momčadi mrežu je zatresao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade vremena. 

Rezultati 12. kola: Osasuna - Girona 2:4 (Budimir 25, 55/Martin 16, Dovbyk 71, Tsygankov 80, Garcia 90), Betis - Mallorca 2:0 (Willian Jose 7, Perez 65), Celta Vigo - Sevilla 1:1 (Starfelt 22/En Nesyri 84), Real Sociedad - Barcelona 0:1 (Arauyo 90+4)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.