LaLiga: Atletico Madrid preokretom protiv Eibara došao do šeste uzastopne pobjede

Četvrtak, 21. siječnja 2021. 23:21 Napisao/la  SC
Luis Suarez
Luis Suarez

Nogomtaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju Eibar 1:2 u utakmici 19. kola LaLige i na taj način još jednom istaknuli kandidaturu za naslov prvaka ove sezone.

Šime Vrsaljko odigrao je svih minuta za lidera LaLige, koji se rano našao u rezultatskom minusu, ali je uspio doći do preokreta.

Oba pogotka za Madriđane postigao je Luis Suarez i na vrhu poretka najboljih strijelaca izjednačio se s bivšim suigračem Leom Messijem.

Oba igrača postigla su 11 pogodaka do sada u LaLigi.

 Za momčad Diega Simeonea ovo je šesta uzastopna pobjeda, posljednji poraz doživjeli su prošle godine u gradskom derbiju.

Ante Budimir nije igrao za Osasunu, koja je na gostovanju kod Valencije uzela vrijedan bod.

Utakmice 19. kola: Valencia – Osasuna 1:1 (Garcia 69-ag/Calleri 42), Eibar – Atletico Madrid 1:1 (Dmitrović 12-11 m/Suarez 40, 88-11 m)

Poredak: Atletico Madrid 44 (17), Real Madrid 37 (18), Barcelona 34 (18), Villareal 33 (19), Sevilla 33 (18), Real Sociedad 30 (19)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.