LaLiga: Barcelona i Sevilla odigrali derbi bez pogodaka, Real Madrid dobio priliku

Subota, 20. lipnja 2020. 00:08 Napisao/la  SC

U zadnjim minutama prvo je Luis Suarez promašio meč-loptu za Barcelonu da bi na drugoj strani Reguilon učinio slično Sevilli

Leo Messi nije imao prilika
Leo Messi nije imao prilika

Barcelona i Sevilla odigrali su utakmicu bez golova prvi put nakon utakmice odigrane u listopadu 2011. godine.

Real Madrid dobio je šansu nakon 30. kola izjednačiti se bodovno s Barcelonom, madridska momčad u nedjelju igra u gostima protiv Real Sociedada.

Derbi kola pokazao je da je stanka ostavila traga na igračima obiju momčadi iako nikada ne može biti dosadno kada igraju Barcelona i Sevilla.

Luis Suarez vratio se u početnu postavu Barcelone nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede i stanke, što znači da će Griezmann preseliti na klupu.

Nije Francuz ostao na klupi zbog Luisa Suareza nego zbog Braithwaitea, što je ponižavajuće za igrača koji je dolaska u Barcelonu slovio jednim od najboljih i svakako najskupljih napadača na kontinentu.

Barcelona je Griezmanna platila 120 mil. eura, a Danca Braithwaitea 18 mil. eura!

Rakitić je odigrao praktično cijelu utakmicu, izašao je u 88. minuti.

Počeo je igrati u sredini zajednos s Busquetsom i Vidalom, očekivano se Barcelona nametnula kroz posjed lopte i visoki presing, Sevilla je na svom stadionu Sanchez Pizjuanu prvih pola sata izgledala podređeno, a pomoći s praznih tribina nije bilo!

Nakon obavezne okrijepe Sevilla je počela pokazivati zašto je trećeplasirana momčad ponajbolje lige na svijetu, uspostavila je domaća momčad ravnotežu zadnjih petnaestak minuta, ostvarila je razdoblje dominacije bez završnice.

U drugom dijelu Barcelona je djelovala nešto konkretnije u završnici, dok se Sevilla opredijelila na brze kontre.

Uzbuđenja nije bilo previše, najveća su se dogodila u samoj završnici.

U zadnjim minutama prvo je Luis Suarez promašio meč-loptu za Barcelonu da bi na drugoj strani Reguilon učinio slično Sevilli.

Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu za Mallorcu u remiju se Leganesom.

Utakmice 30. kola: Sevilla - Barcelona 0:0, Granada - Villarreal 0:1 (Moreno 11), Mallorca - Leganes 1:1 (Sevilla 9/Oscar 87)

Poredak: Barcelona 65, Real Madrid 62 (29), Sevilla 52,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.