Kylian Mbappé preporučio čelnicima Real Madrida zamjenu za Luku Modrića

Ponedjeljak, 06. svibnja 2024. 22:39 Napisao/la  SC
Vitinhna
Vitinhna

Kylian Mbappé ne dolazi sam u Real Madrid iz Pariza!

SportBild na naslovnici prenosi vijest iz španjolskih izvora prema kojima je Mbappe čelnicima Real Madrida preporučio Vitinhu kao zamjenu za Luku Modrića.

Vitinha je standardni igrač PSG-a, 24-godišnji veznjak odigrao je 43 utakmica ove sezone, postigao je devet pogodaka i ostvario pet asistencija, njegova cijena kreće se oko 45 mil. eura.

Budući da je Mbappe u stalnom kontaktu s čelnicima Real Madrida, ispada da francuski napadač zna nešto više o sudbini Luke Modrića.

Luka Modrić privodi kraju još jednu trofejnu sezonu, Florentino Perez i Modrić još uvijek nisu objavili hoće li hrvatski veznjak odigrati još jednu sezonu u dresu Real Madrida što nije isključeno s obzirom kako fizički djeluje na terenu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.