Joan Laporta tvrdi da je prije petnaestak godina odbio 250 mil. eura za Lea Messija

Ponedjeljak, 30. studenog 2020. 13:35 Napisao/la  SC
Joan Laporta i Leo Messi
Joan Laporta i Leo Messi

Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta službeno je najavio novu kandidaturu, kampanju je počeo medijski zahvalnom temom.

- Nitko tko voli Barcelonu ne može sumnjati u Messija, nadam se da ću biti izabran za predsjednika i da ću tada razgovarati s njim. Odbili smo 2006. godine Interovu ponudu od 250 milijuna, Moratti (bivši vlasnik Intera, op.a.) ga je želio dovesti u klub. Imam plan za oporavak dramatične ekonomske situacije u klubu. Želimo donijeti sreću ljudima, to nije izborno obećanje. To je etičko, građansko i moralno opredjeljenje, kazao je Laporta.

Dakle, Messi je mogao postati najskuplji igrač svih vremena desetak godina prije Neymara kojega je PSG platio 222 mil. eura 2017. godine.

Laporta je bio predsjednik Barcelone od 2003. do 2010. godine, postao je jedan od najuspješnijih predsjednika u klupskoj povijesti, ostaje upamćen po tome što promovirao trenera Pepa Guardiolu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.