Izvršni direktor Real Madrida komentirao medijske spekulacije o Luki Modriću

Utorak, 24. listopada 2023. 11:05 Napisao/la  SC

Koliko je Modrić rezigniran, pokazao je gestiklacijom kada je Dani Carvajal krenuo prema njemu s kapetanskom trakom

Izvršni direktor Real Madrida komentirao medijske spekulacije o Luki Modriću

Luka Modrić ostaje u Real Madridu do kraja sezone, spekulacije da hrvatski veznjak odlazi u siječnju prekinuo je izvršni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez.

- Nemamo namjeru prodati Modrića u siječnju, ne pregovaramo o njemu ni sa jednim klubom, istaknuo je Sanchez.

Koliko je Sanchez bio vjerodostojan u izjavi moći će se provjeriti tek u siječnju, za sada je jedino sigurno da Modrić nije zadovoljan svojim statusom.

Igrač koji je čak 498 puta odjenuo dres Real Madrida nekoliko je puta naglasio da ljetos nije produljio ugovor da bi sjedio na klupi, to prije što završnicu EP 2024 godine želi odigrati u optimalnom natjecateljskom stanju.

Godine čine svoje, Modrić u 38 godini sigurno više nema intezitet ponavljanja kao na vrhuncu karijere, kada je postao najbolji veznjak na svijetu.

Ove sezone odigrao je 10 utakmica bez značajnog doprinosa, u derbiju protiv Seville igrao je zadnjih dvadesetaK minuta.

Koliko je Modrić rezigniran, pokazao je gestiklacijom kada je Dani Carvajal krenuo prema njemu s kapetanskom trakom.

Odmahnuo je glavom čime je pokazao da mu više nije stalo do kapetanske trake, koju je na Carvajalovo inzistiranje stavio oko ruke.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.