IVAN RAKITIĆ

Nisam zaslužio onakav tretman

Ponedjeljak, 03. veljače 2020. 09:50 Napisao/la  SC

 Bilo je stvari koje mi se nisu sviđale

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu protiv Levantea (2:1) koju je dvama pogocima obilježio 17-godišnji Anssumanea Fatija.

Rakitić je opet stekao status prvotimca nakon što je otišao Erneste Valverde, kod novog trenera Quiquea Setiéna uživa drugačiji status:

- Razmišljao sam o odlasku u siječnju. Tretman stručnog stožera bivšeg trenera Ernesta Valverdea nije bio najbolji. Bilo je loših razdoblja, ali to je sad prošlo. Mogu jasno reći da je bilo stvari koje mi se nisu sviđale. Znamo da postoje ljudi koji donose odluke, mi nismo ovdje da bismo se smijali ili uživali. Na kraju, najbolja stvar za klub mora biti ono što je dobro za svih. Moramo prihvatiti da ne razumijemo neke stvari. U ovih pet i pol godina učinio sam toliko dobrih stvari na terenu i nisam to zaslužio, kaže Rakitić koji je odigrao tek treću cijelu utakmicu ove sezone

- Nije vrijeme da pričamo o mojoj nesreći. Sretan sam što sam igrao danas i svi to znaju, ne moram opet pričati o tim stvarima. Sve je to prošlo, moram okrenuti stranicu i ne razmišljati previše o tome. Moramo raditi na najbolji mogući način jer dolazi odlučujući dio sezone. Želim da moje kolege, treneri i navijači računaju na mene, naglasio je Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.