IVAN RAKITIĆ Kada je sretan, Neymar je jedan od najboljih igrača na svijetu

Petak, 14. veljače 2020. 16:58 Napisao/la  SC
Rakitić i Neymar
Rakitić i Neymar

Ivana Rakitića mediji povezuju s Juventusom iako je zimski prijelazni rok završio, a hrvatski reprezentativac ostao u Barceloni iz koje je namjeravao otići u mandatu bivšega trenera Ernesta Valverdea.

Rakitića često pitaju da li bi volio igrati zajedno s Cristianom Ronaldom:

- Naravno da bih, on je jedan od najvećih igrača u povijesti. Uživaš gledati ga kako igra, dobro mu ide u Juventusu, kaže Rakitić koji ne dvoji tko je bolji: Ronaldo ili Messi.

- Nevjerojatno je igrati s Messijem, on je poseban. Bilo je sjajnih igrača u svakoj eri, ali siguran sam da je on bio najbolji u posljednjih 15 godina. Prema mom mišljenju, mislim da je najbolji svih vremena. Igrati s njim šest godina nevjerovatno je iskustvo, naglašava Rakitić.

Rakitić priznaje da je htio otići iz Barcelone.

- To je dio nogometa. To morate shvatiti i biti spremni. Morate biti sretni, morate razmišljati o svojoj obitelji. Ako igram za Barcelonu, sretan sam, rekao je Rakitić.

Neymar je nesretan u PSG-u:

- Želio bih imati Neymara u svojoj momčadi. On mora odlučiti što je najbolje za njega, on je moj veliki prijatelj i želim ga vidjeti sretnog. Kada je sretan, jedan je od najboljih igrača na svijetu, smatra Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.