GERARD PIQUE

Xavi me pozvao na proslavu titule prvaka

Srijeda, 08. studenog 2023. 13:53 Napisao/la  SC

Bivši igrač Barce nije prihvatio poziv

Gerard Piqué
Gerard Piqué

Gerard Piqué bivši je igrač Barcelone, slavni stoper naprasno je prekinuo karijeru kada je trener postao njegov suigrač Xavi:

- Nisam razgovarao s Xavijem otkako sam otišao. A, da! Na dan proslave naslova prvaka pozvao me u slučaju da se želim pridružiti slavlju. Nisam se vidio tamo, kazao je Pique i dodao indikativno:

- S Joanom (Laporta, op.a.) razgovaram, i to jako dobro, ističe Piquet.

- Moramo biti strpljivi s projektom u Barceloni! Xavi poznaje klub, savladao je model igre, ne vidim nikoga boljeg od njega u tom projektu. Morate biti strpljivi jer Xavi poznaje klub bolje od ikoga, odmalena je u Barceloni. Živciranje i kritike kada Barça ne igra dobro su naš svakodnevni kruh, ali za sada je dobro, smatra Piquet.

Evo što kaže o slučaj Negreira:

- Zastrašujuće je da ljudi govore da smo pobjeđivali zbog sudaca. Pokušavaju promijeniti povijest kako bi ocrnili naša postignuća. Bili smo toliko superiorni da nije bilo suca koji bi nam mogao pomoći, jer smo većinu utakmica dobili premoćno. Sociološki madridizmi? U državi u smo u kojoj ima više navijača Real Madrida nego navijača Barcelone postali smo smetnja, ali ne smijemo ulaziti u te ratove, moramo se fokusirati na nas same, kaže Pique.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.