Gerard Pique umanjio uspjeh Real Madrida, trener Carlo Ancelotti nije ostao dužan

Četvrtak, 09. studenog 2023. 10:50 Napisao/la  SC
Gerard Pique
Gerard Pique

Real Madrid je pobijedio Bragu 3:0 u četvrtom kolu Lige prvaka, a trener Carlo Ancelotti se nakon plasmana u osminu finala osvrnuo na čestitku Gerarda Piquea, bivšeg igrača Barcelona koji je završio karijeru, ali je u svom stilu čestitao Kraljevskom klubu na plasmanu.

"Kad Barcelona osvoji Ligu prvaka, tu momčad svi pamte. Kad Real osvoji, to je samo jedan u nizu i nitko se toga neće sjećati. Posljednji put kad su osvojili LP napravili su čudo, u svakom kolu protivnici su bili bolji od njih. Nitko se neće sjećati tog Realovog podviga."

Ancelotti nije ostao dužan već je poručio:

- Pique živi u nekom svom svijetu, a taj svijet nema veze s Realom. Ne postoji navijač Reala koji će zaboraviti našu 14. titulu. Bit će zapamćena za cijeli život.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.