Koliko su Kylian Mbappe i Erling Haaland udaljeni od Real Madrida?

Subota, 27. ožujka 2021. 12:30 Napisao/la  SC

U ovom trenutku jedino Haalandov otac još uvijek smatra da bi njegov sin trebao ostati u Dortmundu još barem jednu sezonu

Erling Haaland i Kylian Mbappe
Erling Haaland i Kylian Mbappe

Real Madrid je 2019. godine potrošio oko 300 mil. eura na dovođenju Ferlanda Mendyja, Edena Hazarda, Luku Jovića, Edera Militaa i Rodryga.

Prošlog ljeta Real Madrid nije potrošio ni euro, prvi put u povijesti madridski klub bio je pasivan tijekom jednog ljetnog prijelaznog roka.

Jedan od razloga je financijska kriza zbog pandemije koronavirusa, veći razlog je štednja uoči prijelaznog roka ovog ljeta.

Predsjednik Florentino Perez ne krije da počinje slagati treću generaciju Galacticosa u dvama svojim mandatima, Luka Modrić predvodi trofejnu generaciju igrača na zalasku karijera.

Perez želi dovesti najbolje igrače u najbolji klub na svijetu, predsjednik slaže napad Real Madrida koji predvode Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Koliko su dvojica najboljih mladih igrača na svijetu udaljeni od Real Madrida?

Kylian Mbappe zaljubio se u Real Madrid kao 13-godišnji dječak, 2012. godine boravio je kratko u kampu Real Madrida prije nego što je otišao u Monaco.

Mbappe je najskuplji igrač na svijetu, 22-godišnji napadač ugovorom je vezan za PSG do ljeta 2022. godine, novi ugovor još nije potpisao iako PSG nudi nevjerojatnu plaću od cca. 50 mil. eura godišnje.

Više od dvije sezone Real Madrid i Mbappe koketiraju posredstvom medija, pitanje je dana kada je Mbappe odjenuti dres madridskog kluba.

Perez se nada da će taj dan osvanuti već ovog ljeta!

Mino Raiola, menadžer 20-godišnjeg Erlinga Haalanda, nedavno je počeo medijsku licitaciju izjavama da ima ponude nekoliko najvećih klubova na svijetu među kojima je Barcelona.

Raiola očito radi u dogovoru s Borussijom Dortumnd, koja je shvatila da će teško izdržati pritisak ponuda za igrača kojega je procijenila vrijednim čak 180 mil. eura.

Zanimljivo je da Raiola znakovito ne spominje Real Madrid iako je u menadžerskim krugovima svima jasno da su Raiola i Haalandov otac vrlo skloni mogućnosti da Erling odjene dres madridskog kluba.

U ovom trenutku jedino Haalandov otac još uvijek smatra da bi njegov sin trebao ostati u Dortmundu još barem jednu sezonu.

Perez se nada da će otac promijeniti mišljenje kada dobije potvrdu da će Erling Haaland iduće sezone u napadu igrati zajedno s Kylianom Mbappeom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.