Florentino Perez: Ronaldo je lud! Taj je tip idiot, bolestan čovjek!

Srijeda, 14. srpnja 2021. 10:24 Napisao/la  SC
Perez i Ronaldo
Perez i Ronaldo

Florentino Perez zadnjih dana našao se na naslovnicama u aferi prisluškivanja, u javnost su procurile tajno snimljene izjave predsjednika Real Madrida.

Nakon što se španjolska javnost zabavljala Perezovim pogrdnim komentarima Cassilasa i Raula, objavljeni su snimke u kojima Perez govori o Ronaldu, Mendesu, Mourinhu...

- On je lud. Taj je tip idiot, bolestan čovjek. Mislite da je ovaj tip normalan, ali nije normalan, inače ne bi radio sve stvari koje radi. Posljednja glupost koju je učinio, da je vidio sve vrijeme,.. Zašto misliš da on radi tu glupost?, glasi Perezov komentar Ronaldovih postupaka.

- Mendes ne zapovijeda Ronaldu kao što ne zapovijeda ni Mourinhu. Nula utjecaja!. Čak ni za intervjue! Ništa! To su momci sa strašnim egom, razmaženi, trener i on ne vide stvarnost, jer bi obojica mogli zaraditi puno više novca da su drugačiji. Ta dvojica su nenormalni, jer govorimo o puno novca na polju prava na fotke. Također, s licima koja imaju, onim prkosnim izrazom da ih svi ne vole,... rekao je Perez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.