FIFA promijenila odluku: Barcelona na ljeto smije kupovati, ali ne smije registrirati igrače

Utorak, 17. veljače 2015. 14:10 Napisao/la  SC

Barcelona je kažnjena zbog kršenja pravila o kupovini malodobnih igrača

FIFA je modificirala odluku i omogućila Barceloni da ove godine ipak smije kupovati igrače, ali iste neće smjeti registrirati do siječnja iduće godine. Prema takvoj odluci, Barcelona je zapravo odradila kaznu u netom završenom zimskom prijelaznom roku tijekom kojega nije smjela kupovati igrače.

Barcelona je kažnjena zbog kršenja pravila o kupovini malodobnih igrača. Prvo je kazna zbog žalbe prolongirana, pa je Barcelona ljetos kupila sve što je mogla (Suarez, Rakitić, Bravo...) da se osigura za 14 mjeseci, koliko je trebala trajati zabrana kupoprodaje igrača. Barcelona se žalila Sudu za sportsku arbitražu (CAS), koji je potvrdio kaznu. Na kraju je FIFA sama ublažila kaznu i omogućila Barceloni ljetni šoping

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.