Diego Simeone: Tražit ćemo neka nova rješenja, ako ostanem u klubu

Četvrtak, 07. siječnja 2021. 10:35 Napisao/la  SC
Diego Simeone
Diego Simeone

Nakon što je njegova momčad iznenađujuće ispala u četvrtom kolu Kupa Kralja od trećeligaša Cornelle iz Barcelone Diego Simeone dao je naslutiti da je možda vrijeme da se rastane od Atletico Madrida.

- Tražit ću drugačija rješenja za kup iduće sezone, ako još budem u klubu. Nogomet je promjenjiv, ali mi moramo biti spremni na svaku klupsku odluku. Prerano je za neka razmišljanja, emocije su trenutačno povezane s rezultatom, rekao je Simeone.

Poraz od Cornella jedan je od najgorih u Simeonovoj trenerskoj karijeri u Atletico Madridu, ali je unatoč tome smogao snage čestitati suparniku i priznati da su bili bolji.

- Uvijek pokušavamo pobijediti, ali suparnik je bio bolji. Imali smo šanse, ali započeli su vrlo dobro, odigrali su utakmicu kakvu su željeli odigrati, znali su pojačati intenzitet. Moram im čestitati, bili su bolji od nas, zaključio je Simeone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.