Pogledajte kako je Ivan Rakitić atraktivnim pogotkom osigurao Sevilli bod

Subota, 28. listopada 2023. 18:26 Napisao/la  SC

Luka Modrić  u nekoliko dodira s loptom pokazao je ono što svi znaju: nogomet se ne može zaboraviti!

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić ne postiže često pogotke, ali svaki koji postigne u pravilu se gleda više puta.

Rakitić je atraktivnim volej-udarcem u 60. minuti osigurao Sevilli bod u utakmici protiv Cadiza,    čudesni pogodak možete vidjeti   OVDJE

Sevilla može jedino biit zadovoljna da se vratila u utakmicu nakon što je gubila 0:2, prema prikazanom bila je bliže pobjedi od domaćina.

Jude Bellingham u 92. minuti osjetio je trenutak slabosti obrane Barcelone, Modrić je dodirom iz prve lucidno prebacio braniče Barcelone, mladi engleski napadač pojavio se na petercu i loptu kroz noge vrataru Ter Stegenu poslao u mrežu - 1:2.

U 68. minuti Bellingham je ničim izazvan s 25 metara silovito udario po lopti koja je završila u mreži, uzalud je Ter Stegen letio zrakom - 1:1.

Dvama pogocima sjajnoga Bellinghama uspio je Real Madrid preokrenuti rezultat i na kraju pobijediti u prvom El Clasicu ove sezone.

U prvih sat vremena ništa nije slutilo da će se Barceloni dogoditi Jude Bellinhgam, posebice je u prvom dijelu utakmice Barcelona dominirala agresivnom igrom u duelima.

Gundogan je u 6. minuti postigao prvi pogodak u dresu Barcelone, kada se prošetao kroz zbunjenu obranu gostiju, Alaba je na kraju zakasnio spriječiti da Gundogan istrči ispred Kepe i postane sretni strijlac - 1:0.

Fermin Lopez pogodio je stativu nakon što je Kross izgubio loptu u zadnjoj trećini, Joao Felix pobjegao je od centra obrani Real Madrida, stigli su ga u zadnjem trenutku...

Real Madrid u prvom dijelu nije ozbiljno zaprijetio, Vinicus Junior više je bio na travnjaku nego na nogama.

U drugom dijelu gosti su uspjeli upostaviti ravnotežu u pristupu iako je Barcelona stvorila još nekoliko šansi, nisu više gosti lakoćom gubili duele, uspostavili su balans u odnosima, ali sve to ništa ne bi pomoglo da nemaju fenomenalnog Bellinghama.

Ni jedan debitant u povijesti Real Madrida nije ovakvom lakoćom zabijao pogotke!

Luka Modrić ušao je u igru zadnjih pola sata, u nekoliko dodira s loptom pokazao je ono što svi znaju: nogomet se ne može zaboraviti!

BARCELONA: Ter Stegen, Araujo, Christensen, Martinez, Balde, Fermín López, Gündoğan, Gavi, Cancelo, Torres (61 Lewandowski), Felix (76 Raphinha)

REAL MADRID: Kepa, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Mendy (52 Camavinga), Valverde, Tchouameni, Kroos (63 Modrić), Bellingham, Rodrygo (63 Joselu), Vinicius

Utakmice 11. kola: Almeria - Las Palmas 1:2 (Ramazani 73/El Haddani 23, Kaba 90+4), Barcelona - Real Madrid 1:2 (Gundogan 6/Bellingham 68, 90+2), Mallorca - Getafe 0:0, Cadiz - Sevilla 2:2 (Ramos C. 8, Machis 28/Ocampos 37, Rakitić 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.