ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Dobio nasljednika prije osam godina

Ponedjeljak, 12. listopada 2020. 21:49 Napisao/la  SC

 Mbappe ne krije da mu je Ronaldo idol

Trinaestogodišnji Mbappe i Ronaldo
Trinaestogodišnji Mbappe i Ronaldo

Kylian Mbappe u nedjelju je dobio rijetku priliku igrati protiv svoga idola Cristiana Ronalda, Francuska i Portugal u Parizu su bez golova odigrali utakmicu 3. kola Lige nacija.

Nekoliko puta tijekom utakmice Mbappe i Ronaldo  jedan drugome nešto su dobacivali, smijali su se kao da igraju mali nogomet u slobodno vrijeme....

Manje je poznato da su se Mbappe i Ronaldo upoznali 2012. godine, kada je 13-godišnji Mbappe bio u Valdebebasu.

U kampu Real Madrida imao je sreću upoznati Ronalda, zajednička fotografija jedna od najdražih Mbappeovih nogometnih uspomena iz djetinjstva.

Mbappe nikada nije skrivao da mu je Ronaldo bio idol i da je veliki navijač Real Madrida.

Prije osam godina bio je blizu dolasku u Real Madrid, u zadnji trenutak njegovi su roditelji odlučili da će otići u Monaco.

Prema najavama predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, iduće godine Mbappe bi napokon trebao stići u Real Madrid i postati Ronaldov nasljednik.

Real Madrid u ljetnom prijelaznom roku nije potrošio ni jedan cent, jer Perez sprema ponudu za Mbappea od čak 300 mil. eura

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.