SLUŽBENO

Carlo Ancelotti postao trener Real Madrida

Utorak, 01. lipnja 2021. 21:11 Napisao/la  SC

Ancelotti radio u Real Madridu dvije godine

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti službeno je postao trener Real Madrida.

Samo dan nakon što su španjolski mediji prvi put počeli spominjati Ancelottija, talijanski stručnjak potpisao je trogodišnji ugovor s Real Madridom.

Prema očekivanju predsjednik Florentino Perez nije htio riskirati nakon što je Max Allegri odlučio ponovo sjesti na klupu Juventusa.

Perez je doveo provjerenog trenera, Ancelotti je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu, koji je već uspješno radio u Real Madridu od 2013. do 2015. godine.

U tom razdoblju Ancelotti jedino nije uspio postati španjolski prvak, osvojio je Ligu prvaka, svjetsko prvenstvo, europski i španjolski Supercup, španjolski kup...

Ancelotti je na klupi Milana dvaput bio europski prvak, titule nacionalnih prvaka osvajao je na klupama Milana, Cheseaja, Bayerna i PSG-a, jedino na klupi Juventusa nije osvojio nešto značajno.

Perez i Ancelotti počinju slagati novu momčad, smjena generacije nametnula se prirodno.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.