Bivši vratar Manchester Uniteda pregovara sa španjolskim drugoligašem

Utorak, 14. studenog 2023. 15:46 Napisao/la  SC
Bivši vratar Manchester Uniteda  pregovara sa španjolskim drugoligašem

David De Gea pregovara sa španjolskim drugoligašem, bivši vratar Manchester Uniteda karijeru bi mogao nastaviti u novom drugoligašu Eldenseu.

Španjolski mediji javljaju da je De Gea razgovarao s predsjednikom na odlasku Pascualom Pérezom, koji namjerava dovesti nove investitore.

Eldense je u tri sezone pod vodstvom Pereza iz treće ušao u drugu ligu, nakon 15 kola nalazi se na 11. mjestu Lige 22, u zadnji šest utakmica nije doživio poraz, ostvario je tri pobjede.

De Gea je iz prve ruke saznao tko su novi vlasnici kluba i kakve su njihove ambicije, postoji izgleda mogućnost da De Gea u nastavku sezone pojača momčad.

Nekada ponajbolji vratar na svijetu nije pronašao klub nakon što je ljetos sporazumno otišao iz Manchester Uniteda nakon 12 godina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.