CAMP NOU ODLAZI U POVIJEST

Barcelona prodaje ime stadiona

Nedjelja, 26. travnja 2020. 10:38 Napisao/la  SC

Grčki milijarder potencijalni kupac

Barcelona prodaje ime stadiona

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu prodaje ime stadiona Camp Nou.

Nije rijetkost da klubovi prodaju imena svojih stadiona sponzorima, neobično je da to čini Barcelona.

Katalunjski klub objavio je da je spreman prihvatiti ponudu sponzora za kupovinu prava na naziv stadiona za sezonu 2020/21, sav novac od prodaje prava otišao bi u fondove za borbu s virusom.

Potencijalni kupac je Alki David, koji je medijska zvijezda tamnog sjaja postao u svibnju prošle godine, kada je uhićen na karipskom otoku St Kitts zbog toga što je u njegovom privatnom avionu pronađen kanabis u vrijednosti od pola milijuna eura.

Grčki mijarder rođen u Nigeriji filmski je producent i poslovni partner Mikea Tysona u poslovima s kanabisom.

- Ovo je povijesni trenutak za sport i dobro se uklapa u moje trenutne planove. Kontakt je uspostavljen, siguran sam da ćemo sporazum zaključiti. Ovaj posao s Nou Campom bit će još jedan način na koji mogu pomoći ljudima. Sve se odvija u duhu onoga što Barcelona predstavlja. Moja zdravstvena tvrtka naporno radi s virolozima širom svijeta kako bi se ovaj virus što prije zaustavio, rekao je Alki David.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.