Barcelona poražena u 23. kolu, Real Madrid sve bliže tituli

Subota, 11. veljače 2012. 23:51 Napisao/la  I. Vranić

Osasuna je pobijedila Barcelonu rezultatom 3:2 i ako Real Madrid u nedjelju pobijedi Levante, momčad Josea Mourinha pobjeći će na ljestvici čak 10 bodova

Po svemu sudeći nogometaši najbolje momčadi na svijetu u 23. kolu oprostili su se od titule španjolskog prvaka. Osasuna je pobijedila Barcelonu rezultatom 3:2 i ako Real Madrid u nedjelju pobijedi Levante, momčad Josea Mourinha pobjeći će na ljestvici čak 10 bodova.

 

Do kraja prvenstva Barcelona i Real Madrid sastaju se međusobno na Camp Nou, ostale utakmice za madridski klub nisu razlog zbog kojeg bi Mourinho  strahovao da neće ostvariti obećanje i u drugoj sezoni na klupi Reala osvojiti jedan značajan trofej. Bojazan je manja utoliko koliko Barcelona u posljednjem razdoblju igra neprepoznatljivo slabo u utakmicama koje u optimalnom stanju rutinski pobjeđuje. Jednu od takvih utakmica Barcelona je izgubila od Osasune, koja je iskoristila slabosti gostiju.

Barcelona je igrala u sastavu koji pokazuje u kakvom se osjetljivom trenutku nalazi momčad Pepa Guardiole, trener Barcelone na  klupu je posjeo nedovoljno oporavljene Iniestu, Xavija, Puyola, Piquea, Pedra... U drugom dijelu ušli su stoperi Puyol, Pique i napadač Pedro, ali momčad bez Inieste i Xavija ni približno nije igrala na standardnoj razini. Jedan od važnijih razloga za novi podbačaj opet je bio Leo Messi koji prolazi krizno razdoblje.

Rezultati 23. kola Primere: Osasuna – Barcelona 3:2 (Lekić 4, 22, Raul Garcia 55/Sanchez 50, Tello 72), Racing – Atletico 0:0, Betis – Athletic 2:1 (Castro 10, Nelson 90+1/Martinez 22)

Poredak: Real Madrid 55, Barcelona 48, Valencia 37, Levante 32…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.