Barcelona najslabije startala u zadnjih 25 godina, Valverde preuzeo odgovornost

Nedjelja, 22. rujna 2019. 14:09 Napisao/la  SC
Ernesto Valverde
Ernesto Valverde

 

Barcelona nikada nije lošije počela jednu sezonu u 25 zadnjih godina:

- Zabrinut sam jer u gostima ne možemo ostvariti pozitivan rezultat. Ako se to ponavlja, znači da nešto nije u redu. Ima igrača koji su došli kasnije i nisu spremni, ali moramo igrati bolje. Dominiramo kroz posjed lopte, ali ne stvaramo šanse, izgubili smo precizni pas u zadnjoj trećini, nedostaje zadnji pas, kaže Ernesto Valverde nakon poraza (0:2) od Granade.

Dva poraza, dvije pobjede, jedan remi, ukupno 7 bodova u pet prvih kola zadnji put je Barcelona ostvarila u sezoni 1994/95.

- U glavnim su ulogama igrači, ali na kraju je uvijek trener odgovoran. Uvijek možete izgubiti ako igrom zaslužite pobijediti, međutim protiv Granade mi nismo zaslužili pobijediti, svjestan je Valverde svoje pozicije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.