Xabi Alonso znakovito šuti, medijske spekulacije sve više utječu atmosferu

Srijeda, 07. veljače 2024. 09:43 Napisao/la  SC
Xabi Alonso znakovito šuti, medijske spekulacije sve više utječu atmosferu

Leverkusen igra sjajni nogomet ove sezone, lider prvenstva vodi borbu za naslov prvaka s Bayernom, ostvario je plasman u polufinale kupa.

Pozitivno ozračje oko momčadi počele su remetiti sve češće medijske spekulacije o sudbini trenera Xabija Alonsa, prema općem sudu nove trenerske zvijezde u usponu.

Alonso se intezivno spominjao kao novi trener Real Madrida prije nego što je Carlo Ancelotti produljio ugovor, a otkada je Jurgen Klopp najavio odlazak iz Liverpoola na kraju sezone, Xabi Alonso praktično svakodnevno u njemačkim medijima odlazi iz Leverkusena.

Xabi Alonso bivši je igrač Real Madrida, Bayerna i Liverpoola za koji je posebno emotivno vezan, što se posebno u medijima potencira u jeku borbe za naslov njemačkog prvaka.

Budući da Xabi Alonso znakovito šuti, medijske spekulacije imaju sve veći utjecaj na atmosferu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.