Niko Kovač: Sedam utakmica sve je super, a nakon dvije počne se sumnjati u sve

Utorak, 02. listopada 2018. 00:47 Napisao/la  SC
Niko Kovač
Niko Kovač

 

Bayern je uzdrman porazom u Berlinu, ali nema puno vremena za analize budući da u utorak bavarska momčad u Ligi prvaka igra protiv Ajaxa.

- Svi smo razmaženi uspjehom. Prošla utakmica nije bila dobra pa sam bio loše raspoložen. Ali ne treba ocjenjivati sezonu prema dvije utakmice. Niti je bilo sve savršeno nakon sedam pobjeda, niti je sve crno nakon dvije bez pobjede. Kad iskoristimo šanse, bit će bolje i drugačije ćemo razgovarati. Svaki igrač mora naučiti lekciju iz poraza od Herthe. Poštujem reakciju igrača, doista su bili utučeni što su izgubili. Ne treba dovoditi u pitanje sve dobro napravljeno ranije, pa sigurno nećemo izgubiti idućih deset utakmica! Ja sam s momčadi svaki dan i bolje mogu procijeniti nego vi. U sedam utakmica sve je super i onda nakon dvije počne se sumnjati u sve! A kad ne rotiram, pitaju me zašto, rekao je Niko Kovač koji trpi žetsoke kritike medija zadnje dvije utakmice.

Takva je sudbina svih trenera Bayerna.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.