Eintracht namjerava zadržati Andrea Silvu bez obzira na Antu Rebića

Nedjelja, 17. svibnja 2020. 13:23 Napisao/la  SC
Mate Maleš i Andre Silva
Mate Maleš i Andre Silva

Fredi Bobić kaže da Eintracth namjerava zadržati Andrea Silvu bez obzira na sudbinu Ante Rebića.

- Naša je namjera zadržati Andrea Silvu nakon dvosezonske posudbe, ali naravno da se moramo suočiti sa stvarnim mogućnostima. Isto vrijedi za Rebića. Sretan što mu dobro ide u Milanu nakon malog perioda prilagodbe, nisam sumnjao da će obojica napadača imati sjajnu sezonu. Još je rano govoriti o konačnim ugovorima, ima puno vremena, kazao je Bobić.

Andrea Silve dobro se sjećaju navijači Rijeke, koja je 2017. godine igrala protiv Milana u skupini Europske lige.

Portugalski reprezentativac postigao je prvi pogodak u pobjedi (3:2) Milana na San Siru, igrao je cijelu utakmicu za Milan u porazu (0:2) na Rujevici.

Andre Silva stigao je na početku sezone iz Milana na posudbu, postigao je devet golova i ostvario četiri asistencije u 26 utakmica za Eintracht.

- Mi ga volimo kao osobu i igrača, više puta nam je rekao da je vrlo sretan u Njemačkoj. Bilo nam je važno dobiti dvogodišnju pozajmicu, jer se posljednjih godina dosta tražio, željeli smo mu dati priliku u kontinuitetu, kaže Bobić, inače bivši igrač Rijeke iz mandata Roberta Ježića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.