Zoran Zekić, trener Osijeka: Sama želja neće biti dovoljna u utakmici protiv PSV-a

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 14:24 Napisao/la  SC


Zoran Zekić održao je konferenciju za medije uči uzvratne utakmice 3. pretkola Europske lige između Osijeka i PSV-a, koja se u četvrtak igra u Gradskom vrtu.

- Moj najveći posao je da smirim tenzije kako bismo što mirnije glave ušli u utakmicu. U četvrtak će nam biti teže no u Eindhovenu, ali s druge strane, mi imamo pozitivan rezultat i ne smijemo biti nervozni. Često se kod nas voli koristiti ta riječ, no ovo je doista povijesna utakmica. Igrači će se baciti na glavu, no u svemu tome moramo imati pameti i pokazati nešto nogometa. Sama želja neće biti dovoljna ako ne ispunimo zadatke, kaže trener Osijeka, koji je u utakmici protiv Dinama (1:1) čuvao glavne igrače:

- Imamo malih problema u momčadi, nisam siguran da ćemo moći izaći s istim sastavom kao u Eindhovenu. Ako će mi svi biti zdravi, vjerojatno će to tako biti. Što se tiče taktike, volio bih reći da ćemo ih napadati od prve do zadnje minute, no teško će to biti tako. Imamo rezultat koji trebamo braniti, no ne možemo se povući pred svoj gol jer bi to bio problem. Varijante A, B, C uvijek imamo iako se to vama možda ne čini, ali imamo. Volio bih da ih ne moram koristiti jer bi to značilo da sam u problemima, naglašava Zekić, koji ovako komentira najavu toplotnog udara u četvrtak o čemu naveliko raspravljaju nizozemski mediji:

- Ne znam kome će to biti prednost, a kome nedostatak. Mi ćemo svakako pokušati usporiti igru pa ćemo vidjeti kome će to ići na ruku, zaključuje Zekić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.