ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE

Ivan Perišić protiv Matea Kovačića i Marcela Brozovića

Petak, 27. veljače 2015. 13:27 Napisao/la  SC

Parovi osmine finala: Wolfsburg - Inter,     Club Brugge - Besiktas,  Fiorentina - Roma

U kući europskog nogometa u švicarskom Nyonu izvučeni su parovi osmine finala Europske lige. Za hrvatske predstavnike u natjecanju izvlačenje parova donijelo je jedan međusobni dvoboj. Njemački Wolfsburg Ivana Perišića susrest će se s Interom Matea Kovačića i Marcela Brozovića. Prvi susret bit će odigran u Wolfsburgu.

Nakon trilera jedanaesteraca protiv Liverpoola bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić za protivnika u osmini finala dobio je Club Brugge. Nacionalne derbije igrat će Badeljeva Fiorentina protiv Rome, odnosno branitelj naslova Sevilla protiv Villarreala.

Protivnike su saznali i ukrajinski klubovi s hrvatskim igračima. Kijevski Dinamo Domagoja Vide ide na noge Evertonu, dok će Dnipro Nikole Kalinića u prvom susretu ugostiti Ajax. Ostali parovi osmine finala su Zenit - Torino i Napoli - Dinamo Moskva.

Prvi susreti osmine finala igraju se 12. ožujka, uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije

Europska liga - parovi osmine finala:

Everton - Dinamo Kijev
Dnipro - Ajax
Zenit - Torino
Wolfsburg - Inter
Villarreal - Sevilla
Napoli - Dinamo Moskva
Club Brugge - Besiktas
Fiorentina - Roma

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.