Europska liga: Hajduk odigrao neodlučeno protiv Brøndbya, velika prilika za prolaz u uzvratu

Četvrtak, 27. srpnja 2017. 21:46 Napisao/la  SC

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Brondby – Hajduk 0:0

Nakon prvih desetak minuta ispitivanja snaga uglavnom na sredini terena, prvu priliku imao je Hajduk kada se u 11. minuti Erceg sjajno izborio za loptu na 17 metara i dao za Savvasa koji puca neometan, ali lopta se odbija od braniča Brondbyja i odlazi u korner.

Danci su odmah uzvratili preko Cronea, ali je Nižetić stigao blokirati udarac.

Novu šansu imali su domaćini u 21. minuti kada je Mukhtar iz slobodnog udarca pucao u Stipicin kut, ali je vratar Hajduka bio spreman i odlično je reagirao.

U 27. minuti Vlašić je uputio izvrsnu loptu za Ercega kojem je ponestalo snage nakon sprinta, te je šansa otišla u nepovrat.

Do 40. minute Futasc se našao u dvije izgledne prilike, ali nije ozbiljnije ugrozio vrata domaće momčadi.

Brøndby ima puno više od igre u drugom dijelu.

Vratar Hajduka Stipica u nekoliko navrata odlično je reagirao.

Hajduk je preko Radoševića u 64. minuti zaprijetio, ali je propuštena prilika.

Do kraja susreta domaćini su u potpunosti preuzeli inicijativu, Hajduk se povukao, ali je izdržao pritisak i ostao neporažen.

Brøndby: Ronnow, Larsson, Arajuuri, Rocker, Crone, Norgaard, Fisker, Mukhtar, Christensen (75 Halimi), Mensah (63 Wilczek), Pukki (90+4 Hermmasson)

Hajduk: Stipica, Tudor (70 Juranović), Nižić, Lopez, Memolla, Radošević, Savvas, Hamza, Vlašić (86 Pešić), Erceg (73 Ohandza), Futacs

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Brondby – Hajduk 0:0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.